SUP Academy Romania

Prima scoala de Surf si Stand UP Paddle din Romania

Am inceput sa impartasim pasiunea noastra pentru valuri cu prietenii apoi cu oricine a dorit sa invete surfing-ul.

Ne plimbam dupa valuri prin lumea larga, iar in tara, in lipsa lor ne antrenam pe Stand up Paddle cu cel mai bun program de fitness si echilibru, pe placi de surf foarte mari, deplasandu-ne cu ajutorul unei vasle.

Pe scurt, anul nostru de munca se imparte intre:

  • Taberele de surf din afara tarii – Bali, Ecuador, Peru, Portugalia, Tenerife.
  • Weekend-urile in care ne luam placile de Stand up Paddle cu noi si organizam trasee in mijlocul naturii din Delta Dunarii, Banatul montan, Comana si Snagov.
  • Serile petrecute pe SUP in centrul Bucurestiului, pe Dambovita.
  • Antrenamentele si cursurile de surf pe valurile artificiale de la Divertyland.
  • Organizarea concursului anual de Stand Up Padle – Sunrace Open – pe malul Marii Negre, in luna august.
SUP Academy Romania - Surf in Tenerife
2011 Prima tabara de Surf in Tenerife, Insulele Canare
2012 Primul curs de surf din Romania la Divertiland Waterpark – Bucuresti
2012 Primul curs de surf din Romania la Divertiland Waterpark – Bucuresti
- 2013 - Am deschis primul sport urban de SUP din Bucuresti, pe raul Dambovita, cu sprijinul lui Ivan Patzaichin.
- 2013 - Am deschis primul sport urban de SUP din Bucuresti, pe raul Dambovita, cu sprijinul lui Ivan Patzaichin.
SUP SunRace Open 2013 - SUP Academy Romania
2013 Primul concurs de SUP din tara – SunRace Open

Echipa noastra

Sup Academy - Tiberiu Balica

Tiberiu Balica

Dom Presedinte / Surf Instructor

E: board@supacademy.com
T: +40 756 046 099

Pasionat de snowboard, am inceput sa fac surf din 2009 in Tenerife, Insulele Canare unde l-am cunoscut pe Dan Gheorghe, mutat acolo deja de 5 ani, alaturi de care am prins gustul valurilor. De atunci mi-am schimbat viata ca sa pot sta cat mai aproape de ocean. Din 2012 am inceput sa predau cursuri de surf pe valul artificial de la Divertiland din Bucuresti, apoi am calatorit in cele mai frumoase locuri de surf din lume unde care am pus bazele organizarii excursiilor pe care le facem la SupAcademy Romania. Acum traiesc vara in Romania fiind instructor de surf si SUP,  iar din septembrie urmaresc vara in jurul lumii invatand surf pe mine si pe altii, pana in luna mai. Viata ideala pentru mine e langa apa si cel mai bun lucru pe care pot sa-l fac este sa invat pe cineva sa se relaxeze, sa traiasca mai sanatos si sa se cunoasca mai bine.

Sup Academy - Bogdan-Belu

Bogdan Belu

Dom Coleg / Surf Instructor

Sunt baiatul cu parul balai care zambeste la soare sa se imbuneze vremea. Snowboardingul mi-a placut de mic, dar fiind mai sugubat din fire m-am format ca si instructor snowboard la I.S.I.A. in anul 2008. Ma gasiti pe partie cat e ziulica de lunga, uneori si dupa caderea intunericului atotcuprinzator! Daca nu ma vedeti inseamna ca alunec cu viteze „supersonice” sau stau ascuns cu prietenii si ne hlizim cu totii la soare. Vara sunt cand la munte cu bicicleta cand la ocean alunecand pe valuri si luandu-ma la intrecere cu delfinii. Lucru clar e ca acest baiat cu parul balai nu are astampar.

pache

Cosmin Manea

Don Director / SUP Instructor

E: board@supacademy.ro
T: +40 753 259 333

Pasionat de orice sport care-mi ofera adrenalina, fost econominst, contabil si functionar bancar. Motivat de surf datorita lu @Tib San. Natura si oceanul m-a facut sa fac surf, plus ca descopar si vad atat de multe locuri noi. In prezent, ma ocup cu partea administrativa la academie, imi pun costumul de artist fotograf si sunt baiatul cu vocea la Supacademy.

Sup Academy

Christian ``Rasta``

Dom Coleg / Surf Instructor

Am  43 de ani iar pe placa de surf m-am urcat prima data la varsta de 16 ani. Motivatia mea este energia buna cu care ma incarc, starea de prezenta pe care o dobandesc pe placa de surf, linistea interioara si claritatea mentala. Sunt fericit ca pot sa ii invat surf si pe altii, transmitandu-le toate cunostintele mele, cum functioneaza si cat conteaza fiecare detaliu, petrecand in acelasi timp momente frumoase si  placute pe mare.

Sup Academy - Amadeo Blandi

Amadeo Blandi

Dom Coleg / Surf Instructor

M-am urcat pe placa de surf la 9 ani, impresionat fiind de surferii experimentati. Originar din Sicilia, m-am mutat in Tenerife la varsta de 19 ani. Am inceput sa concurez la varsta de 13 ani, iar la 17 ani am inceput sa predau cursuri de surf. In 2015 am deschis propria Scoala de Surf iar in momentul de fata organizez campionate de surfing in Tenerife. Franta si Spania sunt locurile mele preferate pentru surf, iar paradisul il gasesc acum in Mentawai – Indonezia.

Contact

Sa incepem o aventura impreuna!

Locatia Noastra

Bucuresti, Romania

..si restul lumii

Suna-ne

+40 753 259 333

+40 756 046 099

Scrie-ne

board@supacademy.ro

Ai Intrebari?

Send Messageclear

Youtube

FACEBOOK

supacademy.romania

Instagram

@supacademy

Videos