Detalii excursie

Incursiunea noastra de weekend in cele mai salbatice locuri din Romania incepe in Banatul Montan. Incepem explorand pe apa maiestuoasele Cazane ale Dunarii, pesterile si muzeele de pe acest parcurs unde malurile sunt niste pereti aproape verticali, care stramtoreaza atat de mult Dunarea incat adancimea apei depaseste 100 m. In ultima zi facem SUP in locul in care Nera si-a format cel mai frumos defileu din Carpati, vizitam cascada Beiusnita, iar daca mai ne ramane timp facem SUP si la cascada Bigar.

Exploreaza Natura in Cheile Nerei

L-sup-enb-10

Este tot ce ai nevoie daca:

  • Ai nevoie de un weekend prelungit, foarte departe de agiatatia
    orasului
  • Ai o fire sportiva, si iti plac in aceeasi masura si apa si muntele
  • Natura este o sursă inepuizabilă de inspiraţie pentru tine
  • Vrei sa incerci o noua forma de SUP: River SUP
  • Esti curios cum e sa vaslesti in picioare pe langa stanci de 300m
    sau printr-o pestera
L-surf-enb-7

DECONECTEAZA-TE –  DESCOPERA – EXPERIMENTEAZA:

Explorezi pe SUP maiestuoasele Cazane ale Dunarii, pesterile si muzeele de pe acest parcurs unde malurile sunt niste pereti aproape verticali, care stramtoreaza atat de mult Dunarea incat adancimea apei depaseste 100 m. In ultima zi faci river SUP printre Cheile Nerei Inconjurat de paduri si munti stancosi, dar nu te speria, e o forma usoara in care ai doar portiuni repezi, majoritatea traseului fiind pentru vaslit de relaxare.

L-surf-end-main-16

Durata

Expeditia e organizata in ultimele weekenduri din lunile mai si iunie, si dureaza 3 zile, de vineri dimineata pana duminica seara. Plecam impreuna din Bucuresti cu van-ul, iar activitatile dureaza in jur de 2 ore – cursul de vineri seara, si in jur de 4 ore – sambata si duminica.

DCIM100GOPROGOPR1100.

Stand up Paddle:

Aceasta excursie este pentru incepatorii care au practicat deja stand up paddle si stiu sa isi tina echilibrul, sa vasleasca si sa intoarca placa. Desi vom fi insotiti pe Dunare de o salupa si pe Nera vom avea tot echipamentul de protectie (veste, casti), mai facem un curs de recapitulare in care venim si cu elemente noi de river SUP vineri seara.

L-surf-end-main-16

Contact

Sa incepem o aventura impreuna!

Locatia Noastra

Bucuresti, Romania

..si restul lumii

Suna-ne

+40 753 259 333

+40 756 046 099

Scrie-ne

board@supacademy.ro

E timpul pentru o aventura

Send Messageclear

FACEBOOK

supacademy.romania

Instagram

@supacademy