Detalii excursie

Descoperă Delta Neajlovului, aflata la numai 30 km de Bucuresti, dintr-o perspectivă naturală si eco-friendly, stând în picioare şi vâslind prin canale imprejmuite de stuf si nuferi. Delta Neajlovului este depasita doar de cea a Dunarii in materie de biodiversitate, avand peste 140 de specii de pasari, 31 de specii de mamifere, 8 specii de reptile, 13 specii de esti, mii de specii de plante, dintre care 70 pe cale de disparitie. Excursia se desfasoara in ritm relaxat si avem pe parcurs o pauza in care putem face yoga, ne putem intinde putin si conecta cu natura din jur, dupa care luam un snack si continuam asa incat sa prindem apusul soarelui si sa iesim din apa cat avem lumina.

Descoperă lacul Snagov dintr-o perspectiva naturala si eco-friendly: stand in picioare si vaslind printre lotusi, nuferi si stuf, inconjurati de verdele nesfarsit al padurii, luciul de poveste al apei si vasta biodiversitate a lacului. Excursia se desfasoara in ritm relaxat si avem pe parcurs o pauza in care putem face yoga, ne putem intinde putin si conecta cu natura din jur, dupa care luam un snack si continuam asa incat sa prindem apusul soarelui si sa iesim din apa cat avem lumina.

Exploreaza Natura – Bucuresti. Delta Neajlovului (Comana), Lacul Snagov

Este tot ce ai nevoie daca

  • Vrei să evadezi din agitaţia oraşului
  • Natura este o sursă inepuizabilă de inspiraţie pentru tine
  • Eşti curios să cunoşti şi alte specii vii cu excepţia omului
  • Vrei să te odihneşti, să iţi reîncarci bateriile, să practici yoga şi să te reconectezi cu natura
  • Nu e suficient să vezi apusul doar din balcon

DESCOPERA – EXPERIMENTEAZA – RELAXEAZA-TE

Cand?

Duminica, în aşteptarea apusului.. incepem la 17:00

Unde?

Canalele încă neştiute şi nepracticate ale Bălţii Comana, sau ale lacului Snagov

Cum?

Cu o rezervare de 150 lei, nerambursabili daca nu auziti alarma de forta majora a naturii.

Stand up Paddle

Forma cea mai uşoară de practicat, dar şi cea mai sigură şi relaxantă. Pentru novici sau uituci incepem cu un curs de SUP, şi ca experienţa să fie totală instructorul nostru vine cu o diveristate de tehnici de vâslit numai bune de pus în practică. Şi pentru că siguranţa e poate cea mai mare aventură, excursia vine la pachet cu veste de salvare..

PS:

Dacă ploi se adună, ne ţinem de mână…dar amânăm evenimentul. In cazul de ploaie sau furtuna la ora de start, amanam, iar banii de rezervare se vor reporta pentru o altă expediţie

L-sup-ens-5

Contact

Sa incepem o aventura impreuna!

Locatia Noastra

Bucuresti, Romania

..si restul lumii

Suna-ne

+40 753 259 333

+40 756 046 099

Scrie-ne

board@supacademy.ro

E timpul pentru o aventura

Send Messageclear

FACEBOOK

supacademy.romania

Instagram

@supacademy