Surf Camp Insulele Canare

Pachetul de 560 euro include:

1) Biletele de avion – pe ruta Bucuresti – Tenerife si Tenerife – Bucuresti – zborurile vor fi efectuate cu companii low cost si fiecare zbor va avea o escala.
1.1) Durata fiecarui zbor este intre 1 si 4 ore, depinde de locatia escalei.
1.2) Durata escalei este intre 1 si 12 ore, depinde de ora zborului de legatura. In cazuri exceptionale (modificari ale orarelor companiilor sau cu acordul clientilor, escala poate fi aproximativ 24 de ore, caz in care costul cazarii in orasul de escala NU este inclus in pretul campului).
1.3) Conditii de calatorie, Bagajele – pretul campului include numai bagajele de cabina (55cmx40cmx20cm), maximum 10 kg. Desi nu recomandam, putem achizitiona bagaje de cala lucru ce reprezinta un cost separat.

2) Cazarea – pe durata a 6 sau 7 nopti in regiunea Arona din sudul insulei Tenerife, intr-un complex de apartamente de 3 stele. Apartamentele dispun de bucatarie complet utilata, baie proprie, 1 sau 2 camere duble si living.

3) Cursurile de surf – Camp-ul de incepatori este structurat pe durata a sase zile. Se va face cate un curs pe zi, in locatii si momente precis alese pentru a putea practica surf-ul in conditii optime de siguranta (plaje de nisip cu valuri generate de vant, nivelul potrivit al mareei, al directiei curentilor si a vantului). Un curs are o durata de doua ore, dar ca activitate a zilei, ocupa cu totul intre 4 si 5 ore. Cele 6 cursuri au o structura progresiva, pentru a creste eficienta invatarii surfing-ului.

4) Echipamentul – placi de surf speciale pt incepatori (soft-top) si leash-uri, costume de neopren scurte sau lungi, incaltaminte de recif. Daca doriti sa faceti surf in afara cursurilor, va ramane in posesie doar costumul de neopren.

5) Transportul – va fi cate o masina la 5 persoane pentru transferuri aeroport si cursuri de surf, dar si pentru road-trip-uri sau surf trip-uri pe insula.

6) Fotografii – la anumite cursuri va fi prezent un fotograf profesionist care va imortaliza momentele de neuitat cand sunteti pe val. Pozele va vor fi transferate dupa incheierea camp-ului.

Pachetul de 560 euro nu include

1) Mesele. Pentru mancare aveti mai multe optiuni: sa cumparati optiunea de all-inclusive la complexul de apartamente pentru minim 200 de euro, fie sa folositi bucataria proprie si market-urile (cea mai economica) – va costa incepand cu 80 de euro/saptamana, sau restaurantele bune si cu preturi accesibile. Desigur puteti combina aceste optiuni.
2) Activitatile optionale:
2.1) Surf Trip de 8 ore pe nordul salbatic al insulei – de preferat sa se faca in ultima zi a camp-ului pentru a se tine si cursul de surf pe una dintre cele mai frumoase plaje din Tenerife.
2.2) Excursii pe Stand Up Paddle sau Kayak-ul in largul oceanului pentru a urmari delfinii habitatul lor natural – durata 2/h, pret 30 eur.
2.3) Excursii pe Stand Up Paddle sau Kayak-ul in largul oceanului la apus de soare, pentru a va incanta privirile cu cele mai spectaculoase culori si peisaje de pe insula. – durata 1-2/h, pret 30 eur.
2.4) Excursii de snorkeling unde veti inota alaturi de testoase gigant – durata 2/h, pret 30 eur.
2.5) Cursurile de Yoga, Yoga e cea mai buna practica pentru surf pe uscat dezvoltand echiibrul si flexibilitatea, cele 2 aptitudini principale. Putem face optional, inainte sau dupa cursurile de surf – durata 1h30m, pret 5 eur.
2.6) Organizarea unei petreceri pe o plaja retrasa, intr-o comunitate Hippie, cu gratar si muzica live – pret 25 euro.
3) Bagajele de cala – inregistrarea unui bagaj de cala (maxim 20 kg) pentru toate cele patru zboruri costa in plus intre 120 euro si 150 de euro, pretul flucteaza in functie de companiile aeriene folosite , dar si de momentul in care se alege inregistrarea bagajului (la achizitionarea biletului e mai ieftin, iar dupa achizitionare e mai scump de adaugat)
4) Cazarea in noaptea de escala – preturi incepand cu 15 euro/persoana
5) Cazarea in studiouri private de 2 persoane- cost suplimetar incepand cu 100 euro/persoana
6) Placa de surf in afara cursurilor sau placa de fibra (hard-top) in timpul cursurilor – preturi incepand cu 10 euro/zi.
7) Asigurarea medicala. Optional, putem achizitiona asigurarea medicala pentru ecursie cu preturi incepand de la 10 euro.


Back to Top