Surf Camp In Tenerife

De mai bine de 7 ani, organizam Surf Camp-ul ideal, pe o insula tropicala, inconjurata de soare, valuri bune si palmieri unde poti face primii pasi in surfing sau poti progresa spre intermediar si mai departe, fiind ghidat de cei mai energici si talentati instructori romani si localnici.
SUP Academy. Surf Camp in Tenerife

Insulele Canare te cheama daca:

  • Vrei o vacanta pe placa de surf, pe o insula tropicala cu apa calda cand deja in restul Europei se asterne frigul.
  • Vrei sa cunosti cultura surf si sa traiesti cautarea de valuri.
  • Te incarca natura, soarele, valurile oceanului si peisajele cu plaje inconjurate de munti imensi.
  • Iti place sa petreci, sa cunosti oameni noi atrasi de aceeasi pasiune pentru surf, sau sa fii cu gasca ta in apa.
  • Vrei libertate si mobilitate pentru a-ti organiza dupa plac timpul petrecut in afara apei.
  • Iti plac aventurile si ti-ar placea sa explorezi zona, mergand de la nivelul marii pana deasupra norilor pe un vulcan de 3800m, trecand printr-o padure tropicala preistorica endemica insulelor Canare.
  • Vrei sa faci surf in Tenerife.
  • Vrei sa faci yoga, sa mananci sanatos si sa gusti cele mai delicioase  fructe tropicale din Europa.
SUP Academy. Surf Camp in Tenerife
SUP Academy. Surf Camp in Tenerife
SUP Academy. Surf Camp in Tenerife

Experienta tropicala europeana:

.O insula are marele beneficiu de a avea in permanenta o parte expusa valurilor puternice si alta mai ferita de forta bruta a oceanului. Fie ca mergi in cautare de plaje vulcanice si de nisip, valuri pentru orice nivel de surf sau paduri de laurisilva si peisaje martiene, ai la dispozitie masinile camp-ului si poti explora  paradisul  European. Pune placile pe masina si cauta surful sau participa la cursurile organizate de noi. Idea taberei este sa te distrezi.

SUP Academy. Surf Camp in Tenerife

Relaxare, odihna si revigorare:

Cazarea se afla in sudul insulei Tenerife, la 15 min de mers pana la ocean, intr-o vila de lux, cu o capacitate de 15 locuri, cu bucatarie complet utilata. Camerele sunt de 2, 3 si 4 persoane, fiecare cu baie proprie. Curtea spatioasa cu gazon, bananieri, piscina, gratar si sezlonguri te indeamna la relaxare, stare de chill sau petrecere.

PS: Nu-ti mai aduce prosop ca sa incarci bagajul, avem noi deja curate.

SUP Academy. Surf Camp in Tenerife
SUP Academy. Surf Camp in Tenerife

Surfing-ul:

Pentru ca surfing-ul este un sport riscant, siguranta e pe primul plan si organizam cursurile pe plaje de nisip sau recif de piatra in functie de nivelul grupului. Astfel, cei mai experimentati pot merge cu o parte din instructori in spot-urile cu valuri puternice, iar cei mai putin experimentati la valuri mai mici. Cursul de surf dureaza 2 ore, dar poate ocupa pana la 4 ore din zi cu deplasarea, echiparea si teoria.

.

SUP Academy. Surf Camp in Tenerife
SUP Academy. Surf Camp in Tenerife
SUP Academy. Surf Camp in Tenerife

Echipamentul de surf:

Pe parcursul taberei vei avea propriul costum de neopren de care te vei ingriji singur pana in ultima zi, si pe care il poti folosi cu tine oriunde mergi pe insula. La fiecare curs de surf vei avea o placa de scoala (soft top) de marime proportionala cu echilibrul tau, si pe care o poti pastra tot restul zilei daca vrei sa te dai, cu un mic cost in plus. Pentru cei mai avansati punem la dispozitie si placi de fibra (hard top), dar numai in cazul in care le pot controla in siguranta (le dam un test).

SUP Academy. Surf Camp in Tenerife

Mai mult decat surf:

Mobilitatea pe insula face parte din experienta ta. Asadar, poti folosi masinile in afara de deplasarea catre cursul de surf. Ai jumatate de zi libera, si o poti petrece participand la excursia optionala organizata de noi pe SUP sau kayak in largul oceanului pentru a vedea delfinii si testoasele marine in habitatul lor natural. Poti practica Yoga, poti face un gratar pe o plaja pustie la apus de soare, trekking in padurea tropicala, zboruri cu parapanta, parasailing,  sau poti vizita insula La Gomera unde padurea preistorica de laurisilva este cea mai bine conservata din lume.

SUP Academy. Surf Camp in Tenerife
SUP Academy. Surf Camp in Tenerife

Contact

Sa incepem o aventura impreuna!

Locatia noastra

Bucuresti, Romania

..si restul lumii

Suna-ne

+40 753 259 333

+40 756 046 099

Scrie-ne

board@supacademy.ro

Ai Intrebari?

Send Messageclear

FACEBOOK

supacademy.romania

Instagram

@supacademy