Detalii excursie

Cu o experienta de 6 ani, organizam Surf Camp-ul ideal, pe o insula tropicala, inconjurata de soare, valuri bune si palmieri unde poti face primii pasi in surfing sau poti progresa spre intermediar si mai departe, ajutat de cei mai energici si talentati instructori romani si localnici.

In Hawaii-ul Europei, Insulele Canare, organizam inca din 2010 tabara perfecta pentru a invata primii pasi in surf sau a progresa la urmatorul nivel.

E clar ca te-ai potrivi perfect daca:

  • Vrei o vacanta la surf pe o insula tropicala cu apa calda cand deja in restul Europei se pune frigul.
  • Vrei sa cunosti cultura surf si sa traiesti cautarea de valuri
  • Te reincarca soarele, valurile oceanului si peisajele cu plaje inconjurate de munti imensi.
  • Iti place sa petreci, sa cunosti oameni noi atrasi de surf, sau sa fii cu gasca ta in apa.
  • Vrei libertatea si mobilitatea pentru a-ti organiza singur timpul petrecut in afara apei
  • Ti-ar placea sa mergi de la nivelul marii pana deasupra norilor pe un vulcan de 3800m, trecand printr-o padure tropicala preistorica endemica insulelor Canare.
  • Vrei sa faci yoga, sa mananci sanatos si sa gusti cele mai delicioase  fructe tropicale din Europa.

Experienta tropicala europeana:

Exploreaza paradisul  european cu masinile camp-ului si vei gasi plaje vulcanice si de nisip, valuri pentru orice nivel de surf, paduri de laurisilva si peisaje martiene. O insula are marele beneficiu de a avea in permanenta o parte expusa valurilor puternice si alta mai ferita de forta bruta a oceanului. Pune placile pe masina si cauta surful sau participa la cursurile organizate de noi, ideea taberei e sa te distrezi.

Relaxare, odihna si revigorare:

Cazarea se afla in sudul insulei Tenerife, la 15 min de mers pana la ocean, intr-o vila de lux cu 15 locuri, cu bucatarie complet utilata. Curtea spatioasa cu gazon, bananieri, piscina, gratar si sezlonguri te indeamna la relax, chill sau petreceri. Avem camere de 2, 3 si 4 persoane toate cu baie proprie. Nu-ti mai aduce prosop ca sa incarci bagajul ca avem noi deja curate.

Surfing-ul:

Pentru ca surfing-ul este un sport riscant, siguranta e pe primul plan si organizam cursurile pe plaje de nisip sau recif de piatra in functie de nivelul grupului. Astfel, cei mai experimentati pot merge cu o parte din instructori in spot-urile cu valuri puternice, iar cei mai putin experimentati la valuri mai mici. Cursul de surf dureaza 2 ore, dar poate ocupa pana la 4 ore din zi cu deplasarea, echiparea si teoria.

Echipamentul de surf:

Pe parcursul taberei vei avea propriul costum de neopren de care te vei ingriji singur pana in ultima zi, si pe care il poti folosi cu tine oriunde mergi pe insula. La fiecare curs de surf vei avea o placa de scoala (soft top) de marime proportionala cu echilibrul tau, si pe care o poti pastra tot restul zilei daca vrei sa te dai, cu un mic cost in plus. Pentru cei mai avansati punem la dispozitie si placi de fibra (hard top), dar numai in cazul in care le pot controla in siguranta (le dam un test).

Mai mult decat surf:

Mobilitatea pe insula face parte din experienta ta. Asadar, poti folosi masinile in afara de deplasarea catre cursul de surf. Ai jumatate de zi libera, si o poti petrece participand la excursia optionala organizata de noi pe SUP sau kayak in largul oceanului pentru a vedea delfinii si testoasele marine in habitatul lor natural. Poti practica Yoga, poti face un gratar pe o plaja pustie la apus de soare, trekking in padurea tropicala, zboruri cu parapanta, parasailing,  sau poti vizita insula La Gomera unde padurea preistorica de laurisilva este cea mai bine conservata din lume.

Access Token not set. You can generate Access Tokens for your Page or Profile on fb.srizon.com. After generating the access token, insert it on the backend

Contact

Sa incepem o aventura impreuna!

Locatia noastra

Bucuresti, Romania

..si restul lumii

Suna-ne

+40 753 259 333

+40 756 046 099

Scrie-ne

board@supacademy.ro

E timpul pentru o aventura

Send Messageclear

FACEBOOK

supacademy.romania

Instagram

@supacademy