Detalii excursie

Arhipelagul Indonezian este cunoscut ca fiind locul cu cele mai bune valuri de surf din lume, aflat la distanta optima fata de centrul oceanului Indian de unde marile furtuni genereaza constant swell-ul (energia care ajunsa langa tarm se transforma in valuri perfecte). Datorita populatiei hinduse si a traditiei balineze bazate pe spiritualitate si ospitalitate, Bali a devenit si un mare centru touristic, dar cum noua nu ne plac locurile turistice, organizam aceasta excursie in partea de sud a insulei, in peninsula Bukit, la o ora distanta fata de centrul petrecerilor, in locatii legendare, pe plaje cu nisip alb si apa tuqoaz, acolo unde merg numai pasionatii de surf, de la incepatori pana la campioni mondiali.

Surf Trip Bali

Surf in Indonesia Bali

Bali nu e numai o destinatie exotica pentru luna de miere, ci vacanta de surf pe care ai visat-o daca:

  • Vrei sa inveti surf sau sa progresezi pe valurile perfecte ale celor mai frumoase plaje din lume.
  • Ti-ar placea sa locuiesti si sa te dai in partea mai putin turistica a uneia dintre cele mai exotice insule din lume.
  • Vrei sa vezi valuri de clasa mondiala precum Uluwatu si Padang-Padang unde cu putin noroc poti intalni cei mai buni surferi din lume.
  • Iti plac plajele de nisip alb inconjurate de jungla si apa turcoaz.
  • Vrei sa cunosti localnicii, cultura si locurile spirituale din singura insula hindusa al intregului arhipelag indonezian.
  • Vrei sa faci yoga, sa te relaxezi, sa explorezi templele si terasele verzi de orez.
  • Nu te deranjaza daca ploua o jumatate de ora pe zi, lucru care face insula mai verde si mai putin vizitata de turisti.
  • Pe scurt, vrei sa faci surf in Bali, Stand UP Paddle in Bali si yoga.
Surf in Indonesia Bali
SUP Academy - Surf in Indonezia Bali
Surf in Indonezia Bali

Experienta luxurianta asiatica

Cunoaste paradisul tropical balinez cu masinile camp-ului sau pe scutere, descoperind plaje pustii si vegetatie abundenta populate de maimute si pasari exotice. Cultura locala hindusa este foarte profunda iar pentru a o cunoaste indeaproape vom explora centrul spiritual al insulei, vechea capitala Ubud.

SUP Academy - Surf in Indonesia Bali

Relaxare, odihna si revigorare

Aflat intr-un sat mic, la 30 de minute de mers pe jos pana la ocean, complexul de vile de lux de 2 persoane, administrat de o familie balineza, e cel mai linistit loc in care te poti odihni ca sa iti refaci puterile pentru urmatoarea zi de surf. Fiind un grup mic, de maxim 10-12 persoane, vom avea la dispozitie intregul complex de 6 vile, cu o curte spatioasa, aflat in apropierea unui supermarket, a unor restaurante autohtone (warung-uri), a unei cafenele si a unui bancomat.

Surf in Indonesia Bali
Surf in Indonesia Bali

Surfing-ul

Vom face 10 zile de surf avand parte de ghizi pentru cei obisnuiti cu surfing-ul si de instructori pentru incepatori. Cursul dureaza 2 ore, dar cu toata deplasarea ne vom ocupa aproape jumatate de zi cu aceasta activitate. In functie de conditiile meteo ne vom deplasa de fiecare data pe o plaja noua, sa vanam valurile perfecte.

SUP Academy Surf in Bali 32
Surf in Indonesia Bali
SUP Academy - cursuri de surf in Bali

Echipamentul

Apa fiind calda, la cursurile si sesiunile de surf in Bali nu avem nevoie decat de o bluza cu protectie UV si o placa de surf, care va fi un longboard hard-top pt cei mai experimentati sau soft-top pentru incepatori.

SUP Academy Surf in Bali 25

Mai mult decat surf – Stand UP Paddle in Bali

Daca vrei sa te relaxezi dupa surf poti da o tura cu SUP-ul sa explorezi marginea recifului de corali pe o apa cristalina sub care vezi pestii sau poti practica yoga pe SUP. Pentru dependentii de adrenalina facem o coborare in rafting prin jungla, ca sa nu stam departe de apa. Cat despre petreceri, avem la doar o ora distanta centrul party-urilor din Bali, zona Seminyak, sau daca vrei ceva mai chill, nu departe de cazare se afla celebrul Single Fin unde in fiecare duminica se aduna la petrecere toti surferii din zona.

SUP Academy Surf in Bali 8
SUP Academy Surf in Bali 8

Contact

Sa incepem o aventura impreuna!

Locatia Noastra

Bucuresti, Romania

..si restul lumii

Suna-ne

+40 753 259 333

+40 756 046 099

Scrie-ne

board@supacademy.ro

Ai Intrebari?

Send Messageclear

FACEBOOK

supacademy.romania

Instagram

@supacademy