Reinvent in Peru

Hai cu noi intr-o calatorie la capatul lumii, de pe coasta desertica a Pacificului catre inaltii Anzi  si pana in jungle Amazoniana. Practicam surf si yog si iesim de buna voie din zona de comfort spre o aventura peruana.

Supacademy Romania

Mai mult decat surf:

Vom trece impreuna de la cel mai sec la cel mai umed loc din lume, de la nivelul plajei pana la un pas montan de 4300 metri , dintr-un oras cu 30 milioane locuitori pana in jungla intr-un loc fara electricitate, ne vom plimba prin desert si pe sub paduri de banane si avocado.Vom cunoaste minuni facute de om si de natura, o cultura antica, vom trece prin multe contraste sociale, de relief, clima,  altitudine, emotii produse de surf si yoga, care ne vor face sa plecam din America de Sud, reinventati.

Supacademy Romania
Supacademy Romania
Supacademy Romania

Durata:

2 saptamani dedicate Reinventarii tale.

Plecam la jumatatea lunii Aprilie, 2 saptamani, cu posibilitatea extinderii cu inca o saptamana pentru o expeditie extra in jungla Amazonului.

Supacademy Romania

Locatia:

6 locatii si mii de km parcursi cu avionul, autobuzul, van-ul si pe jos.

Incepem in capitala Lima, unde facem un curs de surf, apoi spre minunea naturii: Chicama – cel mai lung val din lume, unde stam 4 zile facand surf, yoga si relaxandu-ne. Urmeaza  Cusco – fosta capitala imperiala, Ollantaytambo – ultimul bastion incas cazut in fata spaniolilor, una dintre minunile lumii – Machu Picchu, si cabanele din jungla montana, unde facem yoga si avem posibilitatea sa cunoastem terapii antice de vindecare pentru o varietate de afectiuni. Pentru expeditia amazoniana vom adauga inca 6 zile de explorare a junglei amazoniene, in care vom vedea  cea mai mare biodiversitate din lume.

L-FBDSC05530
Supacademy Romania

Surfing-ul:  

Alunecarea pe val cu o placa obisnuia sa fie un ritual al nobilitatii polineziene  si a culturilor antice succedate pe coasta peruana. Nu ne confera doar adrenalina si bucurie, ci si o multime de beneficii mentale si fizice. Surfing-ul e facut cu ajutorul fortelor naturii, valurile fiind unde de energie pura, care disloca stresul si descarca adrenalina in sistemul nostru vital. Surfing-ul e mai mult decat prinderea unui val, e vibratia pe aceeasi lungime de unda cu energia universala, iar in aceasta comuniune totala cu oceanul poti sa traiesti in prezent si sa intelegi natura. Surfing-ul, cum ne place noua sa spunem, e un fel de yoga facuta pe o placa ce aluneca pe un val.

Supacademy Romania
Supacademy Romania
Supacademy Romania

Yoga:

In fiecare postura ne simtim energia musculara si cream energie organica si meditatie profunda in timpul miscarilor cursive. Rezultatul acestei practici e constientizarea intregului nostru corp, cu principii fundamentale care creaza putere, vigoare, flexibilitate, si o profunda evolutie spirituala.

Supacademy Romania

Activitati Optionale:

Avand in vedere itinerariul strict, singurele activitati optionale pot fi facute in zona Chicama – vizite la marile orase de pamant ale culturii preincase Moche-Chimbu, Tan Tan si Huaca del Sol/Huaca de la Luna, si in jungla montana participarea la ceremonii stravechi de vindecare.

Supacademy Romania
Supacademy Romania
Supacademy Romania

Conditii cazare:

Vom sta in camere duble, matrimoniale sau triple, la nivelul de cel putin 3 stele european, cu mic dejun inclus. Doar in jungla montana – pentru doua nopti – vom sta in cabane cu paturi supraetajate.

Supacademy Romania

Costuri:

Pretul este de 2350 euro si include zborurile internationale de oriunde din Europa si interne, transportul si transferurile interne, cursurile si echipamentul de surf, cursurile de yoga, de SUP, intrarea la Machu Picchu si unele mese de pranz si cina, ghizi pe parcursul intregii excursii. Expeditia de o saptamana in jungla amazoniana implica un extra cost de 500 de euro si are toate activitatile incluse.

Rezervare:

Pentru rezervare e nevoie de achitarea unui avans de 1300 euro pana pe 15 martie.

Supacademy Romania
Supacademy Romania

Contact

Sa incepem o aventura impreuna!

Locatia Noastra

Bucuresti, Romania

..si restul lumii

Suna-ne

+40 753 259 333

+40 756 046 099

Scrie-ne

board@supacademy.ro

Ai Intrebari?

Send Messageclear

FACEBOOK

supacademy.romania

Instagram

@supacademy