Detalii excursie

Cand mergem in tabara de surf vrem sa fim in inima naturii, cat mai departe de aglomeratie, astfel am ales pe continentul European cea mai salbatica regiune a Portugaliei: Algarve, locul in care natura virgina, istoria si cele mai frumoase plaje ale tarii (una dintre ele fiind in top 10 mondial) se intalnesc cu valuri bune de surf. Algarve e locul pitoresc unde invatam sau progresam in surfing si cunoastem vechea cultura portugheza interactionand cu localnicii si vizitand sudul tarii – unul dintre ultimele bastioane ale Maurilor in peninsula Iberica.

Cea mai veche destinatie de surf din Europa, Portugalia, e potrivita pentru tine daca:

  • Vrei o vacanta la surf cat mai aproape de tara, la numai 4 ore de zbor.
  • Vrei sa faci surf si sa vizitezi cele mai frumoase plaje din Portugalia in regiunea sa cea mai salbatica si uitata de turismul de masa: Algarve.
  • Iti plac beach-break-urile sau valurile care se sparg pe un fund oceanic de nisip, si plajele interminabile de nisip galben.
  • Nu te deranjaza sa simti in palme, pe talpi si pe cap apa rece de 16 grade pentru ca in rest esti protejat perfect de costumul de neopren
  • Ti-ar placea sa cunosti o cultura aparte, unul dintre ultimele bastioane islamice din peninsula Iberia.
  • Vrei sa faci Stand Up Pddle pe apa linistita si cristalina a oceanului de pe coasta de sud, explorand pesteri si facand cliff-diving

Portugalia salbatica:

Regiunea Algarve este foarte putin populata si lipsita de aglomerari urbane sau turistice. Relieful sau muntos, verdeata si falezele stancoase inalte ii dau un aspect salbatic nemaiintalnit in alte parti ale Portugaliei, iti relaxeaza mintea si ochii conecandu-te cu natura sa te poti intoarce cu bateriile incarcate in tara. Vei putea face si altceva in afara de poze pe unele dintre cele mai frumoase plaje din Europa precum Odeceixe si Arrifana: sa inveti surf, ca de poze ne ocupam noi.

Relaxare, odihna si revigorare:

Vila de lux  de 15 locuri se afla langa plaja Arrifana la 15 minute de mers pe jos pana la ocean, unde vom face si majoritatea cursurilor. Avem la dispozitie camere de 2 si 3 persoane, dotate cu bai proprii si bucatarie comuna complet utilata. Piscina si gratarul din curte te indeamna la lenevit pe sezlong si incins carbunii impreuna cu prietenii. La partea cu piscina iti mai amintim noi din cand in cand sa iei placa de surf si sa te scalzi in ocean.

Surfing-ul:

Te invatam sa te dai pe valuri pe plaje de nisip cu valuri (beachbreak-uri) pentru toate nivelurile, si impartim grupul in echipe de incepatori si intermediari, fiecare cu training diferit, pentru a-ti facilita progresul. Avem impartite cursurile de surf in doua sesiuni de cate o ora si jumatate, cu o pauza de o ora si jumatate intre ele, iar o zi este complet libera. Daca ne permit conditiile meteo (valuri, vant, mare, etc), vom practica si in alte locatii din apropiere precum Monte Clerigo sau Amoreira pentru a experimenta cat mai mult frumusetea si pustietatea sudului portughez.

Echipamentul de surf:

Pe parcursul taberei vei avea propriul costum de neopren de care te vei ingriji singur pana in ultima zi, si pe care il poti folosi cu tine oriunde mergi pe insula. La fiecare curs de surf vei avea o placa de scoala (soft top) de marime proportionala cu echilibrul tau, si pe care o poti pastra tot restul zilei daca vrei sa te dai, cu un mic cost in plus. Pentru cei mai avansati punem la dispozitie si placi de fibra (hard top), dar numai in cazul in care le pot controla in siguranta (le dam un test).

Mai mult decat surf:

In fiecare zi ramane timp liber dupa sau inainte de cursuri, timp in care poti face yoga, sau poti folosi masinile din camp pentru a explora alte plaje, castele si restaurantele renumite pentru mancarea cu specific pescaresc. Daca nu ai chef sa te departezi de vila poti face ture de mountainbike pe falezele spectaculoase din zona. In ziua libera organizam o excursie pe SUP in grotele de langa Lagos si Sagres unde apa e limpede ca sticla si iti aratam de pe ce stanci sa sari ca sa nu te lovesti

Contact

Sa incepem o aventura impreuna!

Locatia noastra

Bucuresti, Romania

..si restul lumii

Suna-ne

+40 753 259 333

+40 756 046 099

Scrie-ne

board@supacademy.ro

E timpul pentru o aventura

Send Messageclear

FACEBOOK

supacademy.romania

Instagram

@supacademy