Detalii excursie

La jumatatea globului pamantesc, unde jungla intalneste oceanul Pacific si apa are intotdeauna peste 25 de grade, mergem in paradisul sudamerican de surf: Ecuador. Facem turul celor mai frumoase valuri, si locatii de coasta si poate chiar o incursiune in munti pentru a cunoaste cultura Andina si puternicele sale ceremonii de vindecare. Ne vom relaxa pe plaje pustii care nu sunt pe harta turistica, sau vom petrece in Vama Veche din Ecuador la cea mai mare hipioteala din America de Sud, vom vizita padurea tropicala, cele mai inalte paduri de mangrove din lume si vom face surf pe valuri mai mici sau mai mari, in functie de nivelul fiecaruia, si cel mai important vom cunoaste multa lume ca noi, calatorind in cautarea valurilor perfecte.

Excursie Ecuador

Surf in Indonesia Bali
Surf in Indonesia Bali

Acest surf trip e perfect pentru tine daca:

  • Vrei sa ajungi la capatul lumii intr-o tara unde nu exista asa ceva precum turismul de masa.
  • Ti-ar placea sa auzi noaptea valurile din camera ta, iar ziua sa iei placa de surf si sa te dai in fata casei fara neopren, unde jungla intalneste oceanul Pacific.
  • Vrei sa te relaxezi pe malul oceanului, si sa faci zilnic cate un curs de initiere sau de perfectionare in surfing.
  • Vrei sa iei drumul spiritual si sa cunosti o cultura complet noua, care ascunde taine profunde in ceremoniile sale de vindecare si a medicinii alternative.
  • Ti-ar placea sa bei apa de cocos pe plaja, sa vezi iguane umbland pe langa tine, si sa culegi singur mango si alte fructe tropicale din natura.
  • Vrei ca apa sa fie atat de calda incat sa poti face baie in ocean si noaptea.
  • Ti-ar placea sa calci cu un picior in emisfera sudica si cu celalalt in cea Nordica a pamantului, sa vezi cele mai inalte paduri de mangrove din lume, sau satul din care a plecat moda palariilor de Panama
L-surf-ecuador-3

Departe de turismul de masa:

Traiesti deconectarea de la viata moderna si conectarea la natura, in sate de pescari unde jungla ajunge la oceanul Pacific si centre sacre ale culturii Andine unde poti intalni shamani si variate terapii alternative. Vei fi inconjurat peste tot de cele mai sanatoase alimente pentru ca totul creste natural, aproape de locurile in care stam incat le poti culege sau vedea singur cum cresc: banane, cocos, mango, avocado, quinoua, maca, chia, peste si fructe de mare.

Traiul pe malul oceanului si in jungla:

Cazarea va fi in casute pe malul oceanului, unde se pot vedea valurile de la geam, si in jungla montana, unde vezi de pe veranda plantele de cafea, cacao, banane si copaci de avocado. Stilul este de cabanute de cate 2 persoane, cu hamace, bucatarie proprie sau comuna, unde totul este ingrijit si curat, ca sa te poti preocupa doar de surfing si relaxare.

Surfing-ul:

Vom avea parte de ghid de surf pentru cei obisnuiti cu surfing-ul si de instructori pentru incepatori. Echipamentul consta in longboard-uri de fibra sau soft -uri pentru incepatori si orice masuri la alegere pentru cei mai experimentati. Cursurile si sesiunile de surf vor fi pe valuri mai mici sau mai mari, in functie de nivelul fiecaruia, si vom cunoaste multa lume ca noi, ce calatoreste in cautarea valurilor perfecte

Echipamentul

Apa fiind calda la cursuri si sesiunile de surf nu avem nevoie decat de o bluza cu protectie UV si placa de surf, care va fi un longboard hard-top pt cei mai experimentati sau soft-top pentru cei mai incepatori

Altceva decat surf:

In afara de surf si relaxare putem face yoga, incursiuni de o zi in padurea tropicala, jungla si cele mai inalte paduri de mangrove din lume, sau putem participa la ceremonii de vindecare in Vilcabamba. Cu toate ca necesita un buget mai mare, se poate organiza si o excursie in Galapagos.

Contact

Sa incepem o aventura impreuna!

Locatia Noastra

Bucuresti, Romania

..si restul lumii

Suna-ne

+40 753 259 333

+40 756 046 099

Scrie-ne

board@supacademy.ro

Ai Intrebari?

Send Messageclear

FACEBOOK

supacademy.romania

Instagram

@supacademy