Surf & Yoga Trip, Peru

 

Itinerariu

Reinventeaza-te in Peru!

Pret: 2350 Euro. 2 SAPTAMANI:  Aprox 12-26 Aprilie. Rezervare 1300 eur pana pe 15 Martie.

INCLUDE:
1) Zboruri internationale Bucuresti-Peru-Bucuresti cu toate taxele incluse

2) Zboruri interne: Lima-Cusco-Lima cu toate taxele inlcuse

3) Transport intern complet si transferuri  cu taxiuri, autobuze, vanuri si masini pe durata intregii excursii

4) Cazare pe durata intregii excursii in hoteluri de 3-4 stele si 2 nopti la cabane in jungla

5) Mese: Mic dejun zilnic, 2 pranzuri si 2 cine

6) SURF: 5 cursuri pentru incepatori sau intermediari – 4 in Chicama la cel mai lung val din lume si  1 in Lima cu instructori, echipament complet si fotografii.

7) YOGA: 5 cursuri intensive pentru incepatori sau avansati de Ashtanga Vinyasa Yoga (unele dintre care cu marele maestru Chaytania), si tehnici conexe.

8) Curs SUP si tur SUP al lacului Piuray la 3800m altitudine, cel mai inalt spot de SUP din lume

9) Intrare Machu Picchu si tur ghidat

10) Explorarea junglei cu opriri la cascade indepartate si arbori gigant

11) Visite: Lima (capitala Peruana) – Chicama (cel mai lung val din lume) – Cusco (centrul spiritual Peruan) , Ollantaytambo (ultima cetate Incasa), Aguas Calientes (Bai termale), Machu Picchu (una dintre minunile lumii), Madre Selva (cabane de jungla si jungla montana)

12) ghizi pe parcursul intregii calatorii

NU INCLUDE:
Alte mese, asigurare de calatorie, echipament de trekking, intrari la ruine sau monumente in afara de Machu Picchu.

Activitati optionale:
1)Terapii alternative, Ceremonie de vindecare cu Ayahuasca, planta medicinala sacra a popoarelor andine (aprox 70 usd), Terapie de vindecare vibrationala (35 usd), Intrari la ruinele Inca (aprox 25 usd), Inca Trail (aprox 600 usd), Catarari (50 usd).

2) Expeditie Amazoniana (6 zile/ 5 nopti): Puerto Maldonado (capitala provinciei de jungla Madre de Dios) – Cabane in jungla (rezervatia naturala Tambopata). Include: Transport cu autobuz Cusco-Pt Maldonado-Cusco, Transport cu 4×4, barca, deplasari Pt Maldonado-cabanele din jungla-Pt Maldonado, Ghizi locali pentru plimbarile in jungla, Intrare in rezervatia nationala Tambopata, Cazare 2 nopti  in Pt Maldonado si 3 nopti in cabanele din jungla, Mancare: 2 mic dejunuri  in Pt Maldonado si toate mesele in cabanele din jungla. Activititati: Observarea in habitatul natural a sute de papagali Macaw cand se hranesc cu argila, Cautare de Caimani, pescuit de Pirahna, Kayak pe rau, tur ghidat in jungla cu observarea plantelor medicinale si comestibile, a insectelor si a materialelor de constructie, vizita la o familie nativa din jungla, tur al unui lac unde se pot vedea o multime de animale salbatice, chiar si sarpele anaconda, tur cu barca in jurul orasului Pt Maldonado. Grup minim 5 exploratori. Pret 400 eur/pers si poate  inlocui YOGA RETREAT-ul din a doua saptamana a excursiei, dupa ce ajungem in Cusco.

3) Excursie cu barca in Chicama si snorkeling: interactiunea cu bogata fauna marina a zonei (delfini, lupi de mare, testoase gigant, pesti, etc) aprox 35 eur/pers.

4) Vizita la ruinele antice ale civilizaztiei Chimbu (pre-Incasa) cu capitala langa Trujillo: Huaca de la Luna si  Huaca del Sol

Programul pe zile:
Ziua 1) Checkin in hotelul din cartierul cartierul Barranco si vizitarea punctelor cheie din Lima (capitala Peruana), depinzand de momentul aterizarii, putem vedea: spoturi de surf, cartierele Miraflores si Barranco, dealul San Cristobal, centrul istoric, etc
Ziua 2) 10:00-12:00 Curs de surf in Lima, apoi vizitarea altor puncte cheie. Checkout si plecare spre terminalul de autobuze la ora 17:00. Dormim in cusete private pe timpul noptii in deplasarea spre Chicama.
Ziua 3) 10:00 Checkin in hotelul din Chicama, un sat de pescari retras cu cel mai lung val din lume in fata. Curs de surf in Chicama la ora 15:00
Ziua 4) 10:00-12:00 Curs de surf in Chicama, apoi surf la liber, plimbare prin desert sau relaxare in plajele pustii din jur.
Ziua 5) 10:00-12:00 Curs de surf  in Chicama apoi surf la liber/plimbari/relaxare /Optional (3) /Optional(4)
Ziua 6) 9:00-11:00 Curs de surf in apoi surf la liber/plimbari/relaxare /Optional (3) /Optional(4). Checkout de la hotelul din Chicama si plecare spre terminalul de autobuz la ora 16:00. Dormim in cusete private pe timpul noptii in deplasarea spre Lima.
Ziua 7) 10:00 Zbor Lima-Cusco, 13:00 Checkin in hotelul din Cusco, aclimatizare si vizita fostei capitale Incase
Ziua 8) 7:00 checkout din hotelul din Cusco, 10:00-12:00 Curs de SUP Yoga sau Explorare pe SUP a lacului Piuray (3800m), pranz vegetarian, 17:00 checkin in hotelul din Ollantaytambo si vizita la ruinele din apropiere fara cost in plus.

Ziua 9) 7:00 checkout din hotelul din Ollantaytambo, calatorie spre statiunea Aguas Calientes aflata la baza muntelui Machu Picchu, 5h cu van privat si 3h30min mers pe jos pe un traseu drept, 19:00 checkin in hotelul din Aguas Calientes apoi relaxare in baile termale.
Ziua 10) 10:00-17:00 Vizita unei minuni a lumii: orasul sacru al Incasilor, Machu Picchu.
Ziua 11) 6:00 Checkout la hotelul din Aguas Calientes si calatorie spre cabanele din jungla montana “Madre Selva” (3h30min mers pe jos pe un traseu drept, 2h30min in van privat si o ora de mers pe jos, in urcare usoara spre medie pe o carare deschisa cu maceta in jungla), ceremonia de vindecare cu bautura medicinala Ayahuasca (extra 70 usd)
Ziua 12) explorarea ghidata a junglei salbatice din jurul cabanei: arbori giganti si cascade retrase, observarea plantelor si a animalelor, ne bucuram fara niciun program sau itinerariu ascultand plamanul primar al planetei respirand si hranind cu oxigen intreagul Pamant. Micul dejun, pranzul si cina vegetariene sunt incluse.
Ziua 13) 11:00 checkout de la cabana din jungla “Madre Selva” si calatorie spre Cusco (1h mers pe jos in coborare usoare pe cararea deschisa cu maceta, 6-7 ore in van privat), 20:00 checkin in hotelul din Cusco, cumparaturi de souveniruri.
Ziua 14) 9:00 checkout de la hotelul din Cusco si zbor intern pana in Lima, apoi zbor international inspre Europa.

Itinerariul Expeditiei Amazoniane (OPTIONAL)

ziua 1) 7:00 ajungem in Puerto Maldonado dupa o noapte de calatorie in autobuz cu cuseta privata, 8:30 plecam din Puerto Maldonado spre cabana din jungla de langa rezervatia Tambopata (1 ora in masina 4×4 si 3 ore in canoe motorizata), pranz, tur ghidat al junglei din apropierea cabanei, noaptea cautare de caimani.

ziua 2) 4:30 intram adanc in rezervatia naturala Tambopata sa urmarim de la distanta sutele de papagali Macaw hranindu-se cu argila, pranz, pescuit de Piranha, cina, plimbare nocturna ghidata prin jungla.

ziua 3)- 9:00 mic dejun, 10:00 Kayak pe rau sau Pescuit, apoi relaxare la cabana sau tur ghidat al junglei, pranz, plecare spre Puerto Maldonado si checkin in Puerto Maldonado

ziua 4) – 8:30 plecare spre lacul Sandoval, 1h30min in canoe motorizata pe raul Madre de Dios, 1 ora mers pe jos pe traseu usor deschis cu maceta, pranz, observarea  ghidata a biodiversitatii lacului in kayak: vidre gigant, maimute, testoase, poate serpi Anaconda si multe altele. 1 ora mers pe jos inapoi spre cabana din jungla din apropiere, cina.

ziua 5) – micul dejun, plecare spre insula maimutelor, pranz si vizita la o familie nativa din jungla, apoi ne intoarcem in Puerto Maldonado.

ziua 6) – mic dejun, vizita la Obeliskul biodiversitatii, tur in canoe motorizata a orasului Puerto Maldonado pe raurile Tambopata si Madre de Dios (afluent ai Amazonului) si plecare in autobu spre Cusco (8 ore), checkin in hotelul din Cusco

“Descopera, Conecteaza, Reinventeaza…”  sunt concepte care definesc cautarea noastra zilnica in viata.
In continuu cautam adevarul si echilibrul, intotdeauna indreptandu-ne catre unde simtim energie mai buna, energie pe care o vom gasi in valurile Peruane perfecte si singuratice, in peisajele si populatia deosebita a acestei parti de lume atat de speciale.
Conectarea cu natura exterioara ne aduce mai aproape de cea sensibila, interioara, e momentul in care simtim relaxarea si gasim echilibrul necesar.
Testandu-ne limitele corpului si a mintii noastre ne ajuta sa evoluam, intorcandu-ne de fiecare data reinventati din experienta Peruana.
Alatura-te expeditiei noastre de surf si Yoga in natura si spiritualitatea Peruana. De pe coasta Pacificului pana pe maretii munti Anzi si in jungla Amazoniana, te luam intr-o calatorie sa descoperi, sa conectezi si sa te reinventezi, facand surf pe cel mai lung val din lume, invatand yoga cu un mare maestru, explorand adanc in jungla minuni ale lumii si vindecandu-ti sufletul cu medicina ancestrala Amazoniana.
Te invitam sa descoperi si sa te conectezi la unul dintre cele mai incredibile locuri din lume si te ajutam sa intri intr-o cultura pllina de spiritualitate, aventura si energie ca sa gasesti calea bucuriei, a satisfactiei si a binestarii.
Iti promitem fericire si ne obligam sa te luam intr-o aventura unica, ce va descrie o noua directie in viata ta interioara sau chiar exterioara.

Surf & Yoga:
Aceste doua practici sunt complementare si ne aduc echilibru, concentrare, stabilitate emotionala, putere fizica si spirituala.
Toate acestea intr-un cadru natural binecunoscut pentru inaltul sau potential energetic precum tinutul de aur al Incasilor.

SURF
Alunecarea pe valurile oceanului obisnuia sa fie sportul nobil al regilor Polinezieni, nu doar iti da adrenalina si bucurie, dar iti si ofera beneficii fizice si mentale.
Surfing-ul e facut cu ajutorul naturii – valurile sunt forme pure ale energiei care alunga stresul si descarca adrenalina.
Simte putearea oceanului: nu e vorba doar despre prins un val ci despre a vibra pe aceeasi frecventa cu puterea naturala a universului. In aceasta comuniune totala cu oceanul poti intelege clar, natura.

YOGA
Stil: Ashtanga Vinyasa Yoga –
In fiecare postura ne bucuram de energia musculara, creand energie organica si meditatie profunda in timpul miscarii.
Rezultatul acestei practici este deprinderea constiintei propriului corp, cu principii fundamentale solide care creeaza forta, flexibilitate, vigoare si evolutie spirituala profunda.

Back to Top